Siro Austria


Siro Austria este un producator de manere pentru mobilier care are la baza designul original si calitatea constanta in timp a produselor sale.

Am vorbit adesea ce inseamna in mobila si amenajari folosirea unui produs cultural. Si totusi multi producatori cer manere intre 5 si 10 lei!

Sincer, la acest pret, nu puteti gasi decat un produs chinezesc sau uneori turcesc cu design epuizat de mult, iar calitativ aproape la cel mai jos nivel! Asta nu inseamna ca nu isi poate indeplini rolul practic de tragator!

Citește mai mult

Tu știi care sunt culorile anului 2019 în materie de decorațiuni și amenajări interioare?

Tu știi care sunt culorile anului 2019 în materie de decorațiuni și amenajări interioare?

Noi am făcut o cercetare și iată ce am aflat:
Specialiștii de la institutul Pantone, autoritatea globală în culori, au ales pentru acest an o nuanță inspirată din ecosistemul acvatic și au numit-o Living Coral 16-1546. Este o nuanță de portocaliu cu o subtilă notă de auriu, care exprimă optimism, bucurie şi veselie.

Cum o integrăm în amenajările interioare? În covoare, canapele, accesorii decorative, decorațiuni pentru perete, blaturi, perete, pături, lenjerie de pat.
De asemenea, conform experților în domeniu, în trend vor mai fi și culorile insiprate atât din natură, cât și din deliciile culinare. ”Grassy green” și ”Rondul de noapte” (inspirat din faimoasa pictură a lui Rembrandt) sunt nuanțe de verde închis care ne vor permite să creăm un spațiu în care să ne simțim ca în natură. Le putem pune în valoare cu accente metalice sau aurii de mici dimensiuni.

Citește mai mult